Wie zijn wij?

 

C en B Catering is ontstaan uit onze namen Corita en Berry Bakker en wij zijn al jarenlang werkzaam in de Horeca en beschikken beiden over diverse diploma’s gerelateerd aan de keuken en bediening en tevens het diploma dieetkok.

 

Corita & Berry ontmoetten elkaar in 1988 in Restaurant De Gouden Leeuw in Hoornaar en legden hier samen de basis voor een jarenlange samenwerking. Naar meerdere bedrijven doorlopen te hebben in zowel de bediening als keuken zijn wij sinds maart 2014 aan een nieuwe uitdaging begonnen, namelijk C en B catering.

Wij laten ons leiden vanuit onze ervaring die wij hebben opgedaan als horecaondernemers en richten ons op datgene waar onze passie ligt, namelijk :

 

- Het adviseren van gasten.

- Het begeleiden van uw feest.

- Het tot in de puntjes verzorgen van uw specifieke wensen.

- Door haar dieetkok opleiding kan Corita aan al uw dieetwensen voldoen.

 

Hier wilden wij een mooie balans in zoeken en we zijn hiermee aan de slag gegaan.

Met enorm veel enthousiasme en een flexibele instelling zorgen wij ervoor dat uw wensen naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Zowel voor de zakelijk als voor de particuliere branche kunnen wij van alles organiseren, denk hierbij aan een gezellige aangeklede borrel of feestavond. Met een compleet koud- en warmbuffet kunnen wij uw catering compleet maken. Ook een dessertbuffet behoord tot de mogelijkheden.

 

Heeft u iets anders in gedachten? Ook dan kunnen we dat voor u invullen. Neem hiervoor contact op.